vijvergroothandel vijverproducten

Over ons

Vijvergroothandel.nl werkt samen met verschillende Koi- en vijver-dealers in Nederland. Dankzij deze samenwerking met verschillende bedrijven kunnen wij vijverproducten groot inkopen en altijd de laagste prijs aanbieden. Niet alleen dealers zijn bij ons van harte welkom maar ook als particulier kun je bij ons terecht.
Wanneer je bij ons een offerte aanvraagt gaan wij met onze leveranciers overleggen. De laagste prijs sturen wij naar jou door, op deze manier hoef je niet zelf op zoek naar de laagste prijs.
Indien je toch ergens anders aantoonbaar een betere offerte hebt met dezelfde artikelen passen wij onze offerte direct aan!.

Op deze website vindt je slechts een greep uit ons assortiment. Email ons wanneer je een product zoekt die niet op onze website staat. Wat u niet ziet kunnen wij wel leveren.

Offerte aanvragen of bestellen

Om een offerte aan te vragen of vijverproducten te bestellen kun je eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier.
Wanneer je een offerte aanvraagt overleggen wij met onze partners wat voor jou de beste aanbieding is. Je krijgt per email een passende offerte toegestuurt. Wanneer je akkoord gaat met de offerte vindt facturatie plaats via onze partner, dit in verband met eventuele garantie. De in de offerte vermelde producten worden zonder bijkomende kosten aan huis geleverd door het bedrijf die de producten het goedkoopst aanbied.

Garantie

Mocht een product onverhoopt niet werken of stuk gaan binnen de garantieperiode kun je altijd direct contact opnemen met het bedrijf die de vijvermaterialen heeft geleverd. Op deze manier wordt een eventuele garantie direct afgehandeld wat natuurlijk het snelste werkt.