Pip pond plus 10 Liter

PIP pond plus 10 liter.
Probiotica voor Koi. Zorgt voor gezonde Koi en biologisch stabiel vijverwater.

 

PIP pond plus 10 Liter verpakking incl. doseerpomp.

 


PIP staat voor Probiotica In Progress.
De PIP producten zijn een nieuwe generatie onderhoudsproducten, waarbij goede bacteriën worden gebruikt om het risico op aanwezigheid van slechte micro-organismen te verlagen.

Door PIP Pond Plus aan het vijverwater of quarantainebak toe te voegen, worden goede bacteriën in het water gebracht die onmiddellijk alle voedingsstoffen wegwerken die anders ter beschikking staan van ziektekiemen. Hierdoor wordt het risico op ziekmakende bacteriën verlaagd.
Omdat de PIP-bacteriën heel actief zijn, zullen ze de vijver of quarantainebak snel domineren en zorgen voor een gezonde en stabiele microflora.

PIP dood de slechte bacteriën niet, maar neemt hun voedsel weg. Zodoende kunnen ze geen aanleiding geven tot resistentie onder de ziektekiemen.

Pip Pond Plus zorgt voor een goede en gezonde microbiële samenstelling van uw vijverwater.
De afvalstoffen die in vijvers gevormd worden en zorgen voor vertroebeling van het water, vervuiling van het filter en een voedingsbodem zijn voor ziektekiemen, worden op korte termijn afgebroken. Het resultaat is een heldere en zuivere vijver met een gezonde en hygiënische samenstelling van het water.