Perfect pond algenpoeder

Perfect pond draadalgenpoeder
2,5, 5 of 10 liter verpakking
Voor een vijver zonder hinderlijke algen

 

Perfect pond draadalgenpoeder is het antwoord op lastige draadalgen die de vijver overwoekeren. Het is ergenis no1 bij de vijverliefhebber.

Na langdurig testen met verschillende PENAC soorten is er nu een 100% biologisch draadalgenproduct dat zorgt dat alle lastige draad- en slijmalgen uit de vijver verdwijnen. Perfect Pond draadalgenpoeder is geheel onschadelijk voor de vissen en de planten. Zelfs bij forse overdoseringen blijven uw vissen en planten gezond.
Bij toediening van draadalgenpoeder aan het vijverwater gaan raadalgen langzaam krimpen en laten zodoende geen afvalstoffen achter in de vijver.

Eerste dosis 40 ml per 1000 liter vijverwater (een maatbeker is 25 ml). Poeder oplossen in emmer met vijverwater en gelijkmatig verdelen over het vijveroppervlak. Na ongeveer 10 dagen doseert u 30 ml per 1000 liter vijverwater. In totaal dus 70 ml per 1000 liter vijverwater verdeeld over 2 doseringen.

Probeer altijd handmatig zoveel mogelijk draadalgen uit de vijver te verwijderen.

Indien u regelmatig water ververst dient u bij elke waterverversing 20 ml per 1000 liter nieuw water na te doseren. Door water te verversen haalt u de werkzame stof van draadalgenpoeder weer uit het water en dient u deze dus opnieuw toe te voegen.

Er zijn ongeveer 400 verschillende soorten draadalgen, de een wat hardnekkiger als de ander. Omdat Perfect Pond draadalgen poeder 100% biologisch is kan het soms enkele weken duren voordat de draadalgen verdwijnen. Er zijn soorten draadalgen die de eerste week na toediening van draadalgenpoeder zelfs nog harder gaan groeien om daarna totaal te verdwijnen.

Verpakkingen:

Perfect pond draadalgenpoeder 2500ml

 

Perfect pond draadalgenpoeder 5000ml

 

Perfect pond draadalgenpoeder 10000ml